Terug

Beerwulf pop up in Londen

Beerwulf.com open Pop-up in Londen

één van Europa's grootste online bierwinkels, opent tot en met 13 april een pop-up store aan Old Street Underground Station, in Londen Shoreditch.

 Met de pop-up store wil Beerwulf consumenten de kans geven om de webshop offline te beleven. Zo wil Beerwulf de Londenaren met de dagelijkse  -Brewery of the Day- programmering in contact brengen met de brouwers, zoals Beerwulf online ook doet, meldt het merk.

 Op Beerwulf.com kun je meer dan 1000 bieren van meer dan 150 brouwers uit meer dan 20 landen vinden. Met een paar klikken stel je een doos met favoriete bieren samen of kies je één van de door Beerwulf voorgeselecteerde packs die binnen 24 uur thuis geleverd worden. Daarnaast heeft Beerwulf.com een schat aan craft- en speciaalbiercontent zoals interessante bierweetjes en hun Brewery of the Month - series.

 Met de pop-up in Londen gaat Beerwulf van 'clicks naar bricks' om de Londenaren in hun speciaal ontwikkelde 'urban beer space' kennis te laten maken met de wereld van Beerwulf.com. In Beerwulf's pop-up in één van Londens drukste metrostations: Old Street in Londen Shoreditch, kunnen craft- en speciaalbierliefhebbers kennismaken met Beerwulf's brede assortiment, bieren proeven en in de shop direct bestellen.

 Om de consument en brouwers te verbinden, programmeert Beerwulf iedere avond proeverijen, meet en greets en biertalks van populaire brouwers uit het Beerwulf assortiment: Stone Brewery, BrewDog, Lagunitas, Five Points, The Wild Beer Co., Fourpure en het Nederlandse Two Chefs Brewing.

 Beerwulf.com is sinds 2017 online. Hoewel Beerwulf's online activiteiten de grootste focus blijven, is deze stap richting fysieke retail een manier voor Beerwulf om persoonlijk kennis te maken met hun consumenten en hen het assortiment, het contact met de brouwers en Beerwulfs passie voor craft-en speciaalbier te laten beleven, aldus het merk. 'Beerwulf is voornemens meer pop-up stores te openen in de UK en andere groeimarkten in Europa.'