NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je vragen, suggesties, wil je samenwerken of wil je meer weten over het plaatsen van meerdere panden en de mogelijkheden die onze partners bieden? Vul onderstaande formulier in en we nemen contact met je op.

De volgende informatie ontbreekt of is niet correct:

ONDERNEMERS GEZOCHT / ONS NETWERK *

Vanuit POP UP PLAZA werken we steeds meer samen met diverse partijen om vraag en aanbod naar tijdelijk en flexibel in te vullen panden beter bij elkaar te brengen. We streven ernaar om zowel het bereiken van vastgoedeigenaren als ook zoekers te verbeteren en deze dus beter te kunnen servicen.

Heb jij een goed idee voor een nieuwe winkel of heb je een bestaande zaak en wil je een andere locatie testen? Je kunt zelf een zoekopdracht op de site zetten en zelf mogelijke response afhandelen.

We krijgen regelmatig aanvragen van zoekers die het vinden van een pand uit willen besteden. Dit kan zijn omdat je niet zelf met naam en toenaam op de site wilt staan, geen tijd hebt om alles te regelen of omdat je daar gewoonweg wat hulp bij wilt hebben.

Om hierin te faciliteren kunnen we zoekers vrijblijvend in contact brengen met netwerk partners. Dit zijn bedrijven (o.a. pop-up makelaars, leegstandsbeheerders) die zich landelijk en of lokaal bezighouden met het invullen van panden.

Geef in het contactformulier hiernaast aan wat je wensen/ideeën zijn.

* Popupplaza verhuurt zelf geen panden. We brengen je alleen vrijblijvend in contact met een partner. Afspraken die je maakt met partners zijn tussen jou en de betreffende partij.