Terug

Amazon Pop Up in Amsterdam

Amazon Pop Up ook in Nederland

Tussen 16 en 26 november, tijdens Black Friday en in aanloop naar de feestdagen, heeft de e-tailer een pop-up store in Amsterdam.

Onder de noemer Loft for Xmas opent Amazon tijdelijke winkels in zes Europese steden.

Naast Amsterdam opent Amazon tijdelijke vestigingen in Londen, Parijs, Madrid, Berlijn en Milaan. De pop-up stores staan in het teken van zowel Black Friday als Kerst. Het aanbod bestaat uit onder meer kleding, elektronica en speelgoed. Producten van onder meer Microsoft, Disney en Lego behoren tot het aanbod. Ook worden er boekpresentaties, workshops en live-optredens van artiesten georganiseerd.

In de Amsterdamse winkel worden volgens AT5 geen producten verkocht. De pop-up store komt in de Eerste van der Helststraat in De Pijp en is alleen op 23 en 24 november geopend. Er worden diverse 'experiences' georganiseerd, waaronder een 'haar & makeup artist' en een live kerstkaarttekenaar.

"Met Amazon Loft for Xmas willen we iedereen een unieke en innovatieve ervaring geven, gekoppeld aan de Amazon-wereld.”

In ons land bouwt Amazon zijn aanwezigheid sinds enkele jaren stapsgewijs op. De e-tailer startte in 2016 met een Nederlandse vertaling van Amazon.de en introduceerde datzelfde jaar Prime Video voor Nederlanders. In 2017 volgde het Prime-abonnement zelf, dit jaar vond de eerste Prime Dag plaats: binnen afzienbare tijd zal Amazon, dat in ons land personeel zoekt, ook in aan Nederlandse shop diverse productcategorieën toevoegen.