Terug

Aap en Poes opent tijdelijke cadeauwinkel in Haarlem

De leukste cadeauwinkel voor hem en haar in Haarlem.

Zo omschrijft eigenaresse Petra Kelders haar nieuwe winkel in de Grote houtstraat 156 te Haarlem.
Tussen de andere winkels valt de winkel in ieder geval op. 

Na een paar jaar succesvol een andere winkel in Haarlem  gehad te hebben samen met  2 andere ondernemers was het tijd om zelf aan de slag te gaan met eigen Ideeën. 

Mensen willen weer verrast worden en nemen zelf ook weer eens wat extra's voor zichzelf mee. Daar spelen we dus op in door producten die net even anders zijn dan anders te zoeken en bij voorkeur fair trade.  We selecteren de leukste producten van nederlandse en buitenlandse toeleveranciers en tevens werken we graag samen  met veel kleine lokale toeleveranciers. 

Met de naam Aap en Poes willen we weer terug naar de oude waarde waar een stukje extra sevice normaal was. Voor het logo hebben we bewust gekozen voor een Yin Yang symbool met een Aap en een Poes er in om aan de ene kant het onderscheiden aan te geven tussen man en vrouw, sterk-lie, etc.  maar zeker ook het evenwicht en de samenhang die er moet zijn.  Het streven is dat mensen die straks een cadeau van ons krijgen als ze het log zien al blij worden voordat ze het uigepakt hebben.

Het pand aan de Grote Houtstraat hebben we gehuurd tot 31-12-18 om het nieuwe concept te testen. Als het succesvol is dan willen we zeker doorgaan op de huidige of een andere locatie in Haarlem en tevens ligt de ambitie er om meer winkels te gaan openen in andere steden.

Kom gezellig eens langs en we horen graag je mening!