Terug

Samsung Pop-up Store voor Galaxy S9

Maak kennis met de nieuwe high-end Galaxy S9 modellen in de Samsung Galaxy Experience Studio op Utrecht Centraal Station

Visagiste Xelly Cabau van Kasbergen was vrijdag  aanwezig om voorbijgangers te voorzien van een laagje make-up. Van het eindresultaat werden leuke foto’s en slow motion filmpjes gemaakt zodat deelneemsters kennis konden maken met de vernieuwde camera van de Galaxy S9.

Het is niet de eerste keer dat Samsung in Utrecht treinreizigers en passanten kennis laat maken met haar high-end modellen. In mei 2017 opende Samsung een soortgelijke pop-up store.

Best een slim idee van de marketingafdeling van Samsung Nederland. Je nieuwe producten tijdelijk uitstallen daar waar heel veel potentiële klanten voorbij komen.

Het is eigenlijk een soort extra service. De consument van vandaag de dag heeft amper tijd om nog een winkel te bezoeken, steeds vaker worden dit soort producten online aangekocht. Een unieke gelegenheid dus om kennis te maken met de nieuwe Galaxy S9 modellen.

De komende twee weken is de Experience Studio dagelijks geopend van 07:00 tot 20:00 uur. Er is getraind personeel aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Met een beetje mazzel kan je ook kennismaken met de nieuwe Galaxy S9 Disney AR Emoji die afgelopen vrijdag is aangekondigd.

Willem Visser, Country Director Mobile van Samsung Nederland: In de Galaxy Experience Studio ontdek je de vele mogelijkheden van de Galaxy S9 en S9+. We drukken ons steeds vaker uit in beeld. 87% van de Nederlanders vindt een goede camera dan ook een heel belangrijk onderdeel van de smartphone. Twee derde van de Nederlanders zou bovendien vaker foto’s en video’s schieten als hun camera betere foto’s zou maken. Daarom hebben we de Galaxy S9 en S9+ uitgerust met onze beste camera ooit. Zo kunnen we onze belevenissen nog beter vastleggen en delen.