Terug

Rabobank opent pop-up store op Utrecht Centraal

De wereld verandert in razend tempo. Innovaties ontwikkelen zich sneller dan verwacht, we worden steeds ouder en een robot als collega wordt al bijna als de normaalste zaak van de wereld gezien. De toekomst staat voor de deur, wat betekent dit voor jou? Dat kun je nu bekijken in de pop-up store ‘Strakshebjehetnodig’ op Utrecht Centraal.

De pop-up store is te bezoeken vanaf 27 februari tot 10 maart, tijdens openingstijden van de winkels. De store is een initiatief van Rabobank om Nederland inzicht te geven in haar financiële toekomst. Wat verandert er in ons dagelijks leven?

In de pop-up store maken belangstellenden met een virtual reality bril een reis door de financiële toekomst van Nederland. Ze krijgen inzicht in hoe ons dagelijks leven er over een paar jaar uitziet. De pop-up store is voor iedere bezoeker van Utrecht Centraal toegankelijk.

Opening

De pop-up store is op dinsdag 27 februari om 16.00 uur op feestelijke wijze geopend door Annemarie van den Berg (directievoorzitter Rabobank Utrecht) en Mariëlle Lichtenberg (lid groepsdirectie Rabobank). Medewerkers van Rabobank bemannen de store de komende weken. Bij hen kun je terecht met je vragen.

Ook zo benieuwd naar jouw financiële toekomst? Kom een kijkje nemen in de store ‘Strakshebjehetnodig’ op Utrecht Centraal of ga langs bij je Rabobank