Terug

Jules Destrooper opent pop-up store op Schiphol

Jules Destrooper opent pop-up store op Schiphol

Jules Destrooperbakt onder het motto ‘crafted for real enjoyment’ sinds 1886 koekjes. Deze keer leidt de passie voor lekkernijen tot een nieuw gamma speciaal voor de Travel Retail. Op Schiphol Airport is ter viering van deze introductie van tot en met augustus een pop-up store geopend.

 Ambachtsman Jules Destrooper
Aan het eind van de negentiende eeuw gaf Jules Destrooper, bakker en handelaar in koloniale goederen uit België, zijn klanten zelfgebakken Amandelbrood als dank voor hun afname. Deze delicatesse viel zó in de smaak dat Jules in 1886 volledig overstapt naar het bakken van koekjes. Vandaag de dag bevat het assortiment 18 verschillende soorten koek en is driekwart van de productie bestemd voor export waaronder natuurlijk ook voor Nederland en nu ook voor de 'Travel Retail'.

Geen conserveermiddelen en kunstmatige kleur- en smaakstoffen
De koekjes van Jules Destrooper staan wereldwijd bekend om hun verfijnde smaak, knapperige textuur en tongstrelende sensatie. Alle ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. De koekjes bevatten bovendien géén conserveermiddelen en kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Pop-up store op Schiphol
Voor de introductie van het nieuwe Global Travel Retail gamma opent Jules Destrooper deze week de deuren van de pop-up store op Schiphol Airport. In de maanden juli en augustus 2018 is er de mogelijkheid om rond te kijken en te proeven van de heerlijke producten van Jules Destrooper. 

Deze pop-up store zal in samenwerking met World of Delights geopend worden op Schiphol Plaza. Schiphol Airport is bijna de drukste luchthaven van Europa en Schiphol Plaza is het gedeelte voor de douane waar passagiers die aankomen of vertrekken kunnen winkelen. Kortom, dit is een uitgelezen kans om als reiziger, personeel van Schiphol of toevallige voorbijganger kennis te maken met de heerlijke koekjes van Jules Destrooper.