Terug

Ice Rollas pop-up store in Tilburg

Ice Rollas start eigen pop-up store in Tilburg

Ken jij Ice Rollas al? In de foodtruck van Anwar Doppert vinden we misschien wel het meest bijzondere ijs van Tilburg. Hier proef je ijs dat gerold wordt op een superkoude plaat, zoals ze dat in Thailand doen. In onze stad slaat het zo goed aan dat Ice Rollas nu een winkel in het Dwaalgebied krijgt.

Tijdens een wandeling door de Nieuwlandstraat zien we een doek van Ice Rollas voor het raam hangen van nummertje 11. Vanbinnen wordt er druk gewerkt om zo snel mogelijk ijs te kunnen serveren. Op 17 september gaat de eigen zaak open. Het wordt nu nog een pop-upwinkel, maar er zit wel een kans in dat Ice Rollas een vast plekje krijgt, als het aanslaat. De dappere Anwar is in ieder geval van plan om de hele winter open te blijven, zo lezen we bij Stadsgezicht.

IJs met chocolate chip cookies

Naast de bekende ijsrolletjes smullen we hier straks ook van ijs in taco’s met slagroom en fruit, ijs met chocolate chip cookies en smoothiebowls. Het opgerolde verse ijs wordt nog steeds lekker geserveerd met toppings als oreo, fruit, slagroom, matchaproducten en snoep als candycorn. Lekker!