Terug

eve Sleep pop-up store in Bijenkorf

Online matrassen bedrijf eve Sleep opent pop-up store bij de Bijenkorf

eve Sleep opende afgelopen weekend de eerste pop-up store in Nederland bij de Bijenkorf in Rotterdam. Met kwaliteit, klantvriendelijkheid en design hoog in het vaandel zijn de Bijenkorf en eve Sleep de perfecte combinatie.

Voor slaap- en beddenliefhebbers is dit de unieke kans om, voor aankoop, het eve Sleep matras en kussens uitgebreid uit te proberen. Uiteraard geldt daarnaast ook de 100 dagen op proef en niet goed geld terug garantie. Natuurlijk is de pop-up shop volledig aangekleed met de gehele collectie van eve Sleep design producten.

Het bekende eve Sleep matras en kussens zijn de belangrijkste eye catchers in de shop, hiermee wordt tot eind januari een speciale actie gedaan; twee gratis kussens bij aankoop van een matras van 160x200cm.

Overige informatie

De eve Sleep pop-up store kun je tot 31 maart vinden op de derde verdieping van de Bijenkorf te Rotterdam. Voor wie niet naar de pop-up store in Rotterdam kan komen is er goed nieuws; Eve Sleep is ook gewoon verkrijgbaar op www.sleepeve.nl.

Over eve Sleep: eve is van mening dat iedereen een perfecte start verdient. Met als doelstelling slaapproducten te ontwerpen die ‘simply beautiful en beautifully simple’ zijn, belooft eve een energieke ochtend en een productieve dag.  Eve gelooft dat iedere geweldige dag de avond ervoor al begint. Opgericht in Londen is eve Sleep inmiddels uitgerold door heel Europa. eve Sleep heeft de ambitie om de ingedutte slaapindustrie te prikkelen met meer gemak, klant is koning-service en superieure producten waarbij de kwaliteit belangrijker is dan de prijs.