Terug

De geitenwollen sok pop up

De meest duurzame gadget, de geitenwollen sok maakt zijn comeback!

Een aantal jaar geleden was ‘duurzaamheid’ nog een stoffig woord. Maar tijden veranderen (gelukkig maar). Steeds meer mensen zijn zich bewust van de negatieve gevolgen die het verbruik van fossiele brandstoffen met zich meebrengt en een duurzaam consumptiepatroon is steeds vaker de norm. Om te laten zien dat duurzaamheid niet alleen toegankelijk, maar juist te gek is, heeft de duurzame energieleverancier Vandebron een hele toffe actie bedacht!

 Het wordt voor iedereen tijd om duurzaamheid te omarmen!

Dat een duurzaam consumptiepatroon niet suf en stoffig is bewijst Vandebron. De energieleverancier laat met hun nieuwste actie zien dat net als duurzaamheid zelf, ook hét symbool van duurzaamheid hip is en gezien mag worden. En wat staat nou meer symbool voor duurzaamheid dan een paar geitenwollen sokken?! Precies, niets.  Je moet juist trots zijn op je duurzame consumptiepatroon. Het staat voor daadkracht, lef en visie.

 Shinen met nieuwe geitenwollen sok om je voeten

Het wordt dan ook tijd dat een duurzame levensvisie doodnormaal voor ons allemaal is. Je moet juist trots zijn op je duurzame consumptiepatroon. Het staat voor daadkracht, lef en visie. Waarom zou je de geitenwollen sok dan ook niet omarmen?

Daarom opent Vandebron een pop-up store in Amsterdam om te laten zien dat de geitenwollen sokken weer helemaal hip zijn. Net zoals een duurzaam leven. En wie via geitenwollensokken.nl overstapt ontvangt een exclusief Vandebron branded paar geitenwollen sokken. Sluit perfect aan op je herbruikbare Dopper-fles, right?!.

 Kom op 15 of 16 december naar Amsterdam  dan kun je tussen 10:00 en 17:00 uur een kijkje nemen in het atelier van Luc Aarts op de Prinsengracht 715. Heb je nog oude sneakers staan? Laat hier je schoenen door de bekende Nederlandse schoenenontwerper customizen. Zo kun je een oude schoen weer een nieuwe look geven (#overduurzaamheidgesproken). Of laat je eigen creatieve geest los op je schoenen en tover ze om tot de mooiste (geitenwollen)creaties.

 Van plan om te gaan? Tip: wees er vroeg bij! De eerste 50 bezoekers op vrijdag en de eerste 50 bezoekers op zaterdag krijgen namelijk een paar sokken cadeau. Dan weet je in ieder geval zeker dat je de aankomende winters met warme voeten doorkomt. 

In de pop-up shop worden ook schoenen tentoongesteld die Aarts zelf heeft ontworpen met de geitenwollen sok. Een goede inspiratiebron en het bewijs dat de geitenwollen sok zeker (weer) gezien en gedragen mag worden!