Terug

Bax Music zoekt partners voor Pop-Up Stores

Bax Music zoekt partners voor Pop-Up Stores!

Al jaren krijgen zij van klanten de vraag of er nu eens een vestiging bij hén in de buurt komt. Ze hebben weliswaar winkels in Amsterdam, Rotterdam, Goes en Antwerpen, maar een groot deel van de bezoekers uit Nederland en België moet nog altijd een aardige afstand reizen om een Bax Music winkel binnen te kunnen stappen. Er is goed nieuws! Met de toekomstige Bax Music Pop-Up Stores gaan ze jullie een heel eind tegemoet komen... Sterker nog, je kunt hier zélf een rol in spelen. Wat

Wat zijn Bax Music Pop-Up Stores?

Bax Music Pop-Up Stores zullen kleine vestigingen zijn bij Bax Music-fans thuis! Deze miniatuur-winkels bieden het volgende:

Er zal een kleine selectie populaire producten staan, afhankelijk van de wensen en de expertise van de Bax Music-fan in kwestie. Klanten in de buurt hoeven op die manier maar een korte reis te maken om een product snel even van dichtbij te bekijken, in hun handen te houden en uit te proberen.

Daarnaast zal er een bestelterminal in de kamer aanwezig zijn van waaruit je als klant toegang hebt tot ons volledige assortiment en waar je direct kunt bestellen en afrekenen.

Een Pop-Up Store fungeert ook als afhaalpunt voor online bestellingen. En via diezelfde Pop-Up Store Balie kun je tevens bestellingen gemakkelijk retourneren.

Extra opties verschillen per store en kun je te zijner tijd gemakkelijk via de website checken. Wordt zo'n Bax Music Pop-Up store bijvoorbeeld gerund door een gitaarexpert, dan heb je kans dat deze ook een gitaar-afstelservice biedt!

Het doel is om eind 2019 vijftig vestigingen geopend te hebben in de Benelux.  Heb je interesse kijk dan eens op https://www.bax-shop.nl/nieuws-items/bax-music-zoekt-partners-voor-pop-up-stores.

Aanmelden kan nog tot en met 31 maart 2019.