Terug

All day breakfast pop-up Sunny's

Bij Sunny's kun de je hele dag door gezond ontbijten

Alles in Sunny's is milieuvriendelijk, zelfs de muurverf © Iris Duvekot

In Londen en New York struikel je erover: hippe tentjes met Instagramwaardige smoothiebowls. Nu is de beurt aan Amsterdam. In de Pijp opent Nina Pierson, oprichter van Sla en Bedrock, in samenwerking met Zonnatura de 'all day breakfast pop-up' Sunny's.

Drie weken lang kun je je tegoed doen aan kommen gevuld met alles wat gezond is: avocado's, granaatappel, hennepzaad, muesli en matcha. De natte droom van menig fitgirl.

Maar ook 'groentjes' komen in Sunny's aan hun trekken: Pierson stond erop dat er enkel duurzaam materiaal werd gebruikt, zelfs de muurverf (olijk geel) is milieuvriendelijk en de volledige winst wordt gedoneerd aan een groen project in Mali.

Mannen die dit alles wat wijverig in de oren klinkt; vertel dat maar aan Rico Verhoeven. De kickbokser is het nieuwe gezicht van Zonnatura en heeft er zijn eigen 'Chocolade proteine bowl' op het menu staan. En om het in bokstermen te zeggen: die is prima te beuken. 

Piersons favoriet is iets fruitiger: de vijgen bietenbowl met rode biet, ananas, kers, blauwe bessen, frambozen, passievrucht en vijgen. In een creatieve bui? Zelf een mueslibowl samenstellen kan ook. Evenals een kleine versie voor kinderen.

Sunny's is geopend vanaf 25 januari tot en met 14 februari op de Eerste Sweelinckstraat 20, van 7.30 uur tot en met 17.00 uur (Za en Zo v/a 9.00 uur).