Terug

Adult entertainmentsite opent Pop Up

Als er één sector is waar gebruikers zich vooral beperken tot online ervaringen, dan is het wel de erotische branche. Als adult entertainmentsite Pornhub de keuze maakt om een fysieke winkel te openen (vandaag op BlackFriday, middenin New York), dan is dat het meest overtuigende bewijs dat merkbeleving niet kan bestaan zonder fysiek contact. Zeggen diezelfde Amerikaanse retailsites.

“Als een online merk hebben we op de site en via social media slechts beperkte mogelijkheden om in contact te komen met onze fans. Als we blijvend willen investeren in onze merkbeleving, en ons willen uitbreiden naar anders branches zoals retailer, zullen we ons moeten beramen op nieuwe mogelijkheden voor klantcontact”, zegt topman Corey Price.

Cadeautjes
Geen beter moment om de nieuwe fysieke winkel te openen dan op Black Friday, meent hij. In de New Yorkse store liggen tal van fashion items, boeken en leuke cadeautjes voor familie, vrienden en andere geliefden. De winkelruimte is zo ontworpen dat deze zich laat aanzien als een fysieke vertaling van de online site, inclusief een bed waar mensen zich live kunnen laten streamen op de site van Pornhub.com.

Ongemakkelijk
Deze stap die de adult entertainmentsite neemt, klinkt misschien wat ongemakkelijk en gênant, tegelijkertijd is het een teken de wand. Zelfs de meest verstokte online speler kan het zich niet meer veroorloven om zich buiten het fysieke winkelbeeld te houden. Pornhub heeft bovendien plannen om deze zomer een pop up-store in Milaan te openen en hoop ook befaamde modemerken te strikken voor een assortiment in zowel de Amerikaanse als Italiaanse vestigingen.